«Поетична пристань» зібрала шанувальників поезії

 8 лютого 2019 року на базі Кривоозерського Будинку дитячої творчості відбувся І(районний) етап конкурсу   читців-декламаторів «Поетична пристань» 

В ньому взяли участь 37 вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти  Кривоозерського району у двох вікових категоріях,  від 10 – 14 років та від  15 – 18 років.

Конкурс на краще виконання віршованих і прозових творів проходив у номінаціях: «Твори національно-патріотичного спрямування», «Гумористичні твори»

До уваги членів журі та глядачів юні аматори представили відомі твори українських класиків, сучасних поетів патріотичного спрямування, вірші невідомих авторів та авторську поезію та сатиру.

Журі оцінювало рівень володіння основами художнього читання,  розкриття головної думки і художніх образів твору, уміння володіти увагою глядачів, сценічну культуру юних декламаторів.

Усі  конкурсанти продемонстрували начитаність, артистичність, ерудованість, неабиякі творчі здібності, учасники конкурсу прочитали ліричні твори, які привабили  своїм  лаконізмом, щирістю, емоційністю, образністю поетичної мови.

За інформацією відділу освіти РДА

Опубліковано у Без рубрики. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь