З волонтерами краще!

 16.07.2018 року Кривоозерським районним сектором філії Державна установа «Центр пробації» в Миколаївській області, а саме начальником Садовським Олегом Олександровичем та старшим інспектором майором внутрішньої служби Ачкевич Наталією Василівною був організований виїзд, за місцем проживання з метою перевірки способу життя та поведінки  суб’єкта пробації відповідно до розробленого індивідуального плану роботи. В селі Берізки нас радо зустрів волонтер пробації Думан Руслан Вікторович, що діє згідно з повноваженнями на території Берізківської сільської ради, і бере участь у проведенні соціально-виховної та індивідуально-профілактичної роботи із суб’єктами пробації. Спільно з волонтером відвідали домогосподарство засудженого та провели соціально-виховну роботу, були опитані близькі  родичі та сусіди.

А потім відвідали ще й Луканівську сільську раду, де відбулась робоча зустріч з головою сільської ради Люшенко Оленою Анатоліївною та запрошеною нею жителькою села Добранюк Наталією Анатоліївною, яка погодилась займатись волонтерською діяльністю. В ході зустрічі, старшим інспектором Кривоозерського районного сектору філії Державна установа «Центр пробації» в Миколаївській області майором внутрішньої служби Ачкевич Наталією Василівною було роз’яснено про напрями волонтерської діяльності, пов’язаної з пробацією, права та обов’язки волонтерів пробації відповідно до наказу Про затвердження Положення про організацію діяльності волонтерів пробації № 98/5 від 17.01.2017. Після чого начальником Кривоозерського районного сектору філії Державна установа «Центр пробації» в Миколаївській області Садовським Олегом Олександровичем було укладено письмовий договір з громадянкою Добранюк Н.А. про провадження волонтерської діяльності.

«Любити і допомагати», – девіз всіх тих, хто не може залишатися осторонь людей, які потребують підтримки. «Не питай, що Україна зробила для тебе. Запитай себе, що ти зробив для України» – саме за цим принципом діють волонтери Кривоозерського районного сектору філії Державна установа «Центр пробації» в Миколаївській області.

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь