Сім’я замінює все

 З нагоди свята до Дня Родини, яке відзначається 8 липня було підготовлено ряд заходів, метою яких було донести до осіб суб’єктів пробації важливість гармонійних сімейних стосунків та усвідомлення того, що знання є інструментом для побудови свого власного життя.

Так, 9 липня 2018 року працівниками Кривоозерського районного сектору філії Державної установи «Центр  пробації» в Миколаївській області спільно із волонтером пробації, фахівцем із соціальної роботи Кривоозерського районного центру для сім’ї, дітей та молоді (далі – Центр) Мовчан Тетяною Андріївною було проведено виховний захід для суб’єктів пробації.

Під час заходу фахівець  із соціальної  роботи центру зробила доповідь на тему: «Сімейні цінності» та продемонструвала тематичний ролик.

Також фахівець (з соціальної роботи із суб’єктами пробації) Малик Альона Анатоліївна роз’яснювала суб’єктам пробації суть наглядової пробації, а саме залучення засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі соціально-виховних заходів.

Під час заходу присутні обговорили питання конфлікту в сім’ї та способів їх розв’язання. Визначили природу конфліктів, яка криється в стосунках, що складаються між чоловіком та дружиною.

Такі спільні  заходи    Кривоозерського районного сектору філії Державної установи «Центр  пробації» в Миколаївській області та Кривоозерського районного центру для сім’ї, дітей та молоді  з залученям волонтерів пробації допомагають суб’єктам пробації  зрозуміти, що сім’я та родина – це беззаперечні цінності, завдяки яким життя кожної людини стає більш повноцінним, плідним, радісним та щасливим.

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь