Спортивна орбіта

6 травня  в шахово-шашковому клубі відбувся шаховий турнір, приурочений  Дню пам’яті та примирення, Дню Перемоги.

На початку турніру з вітальними словами до присутніх звернулися директор районного шахово-шашкового клубу Василь Маліцький та завідувач сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації Світлана Мержієвська. Вони привітали присутніх з травневими святами – Днем пам’яті та примирення, Днем Перемоги.

Цього разу за призові місця боролись: Григорій Оніщенко, Іван Григоренко, Самвел Агаджанян,  Лев Циманович, Петро Ковальчук, Григорій Сіраченко, команда з Любашівського району в складі Геннадія Бамбури, Сергія Артеменка та кандидата в майстри спорту з шашок  Олександра Волошина.

Після тривалої і напруженої гри перемогу здобув Іван Григоренко, друге місце посів Григорій Сіраченко, третє – Петро Ковальчук. Суддівство турніру здійснював Дмитро Риженко.

Переможці нагороджені Грамотами від районної державної адміністрації та районної ради. Також призери отримали цінні подарунки.

З нагоди 15-річчя утворення Кривоозерського районного  шахово-шашкового клубу директору Василю Маліцькому оголошено Подяку від районної державної адміністрації та районної ради за вагомий внесок у спортивне життя району, популяризацію здорового способу життя та інтелектуальних видів спорту серед населення району.

Опубліковано у Новини, Спортивна орбіта. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь