Молодіжна колегія

Нещодавно відбулося засідання Молодіжної колегії при голові райдержадміністрації. На початку заходу заступник голови райдержадміністрації Дмитро Попов подякував присутнім за плідну роботу на шляху реалізації державної молодіжної політики в районі. Водночас Дмитро Дмитрович наголосив на необхідності активізації молодіжного руху в районі та надходження пропозицій стосовно діяльності Молодіжної колегії.

На засіданні розглядались  питання участі членів Молодіжної колегії у заходах з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги над фашизмом у Другій світовій війні та  відзначенні Дня молоді, Дня Конституції. Завідувач сектора у справах молоді та спорту райдержадміністрації Світлана Мержієвська запропонувала членам Молодіжної колегії активізувати зусилля для якісної підготовки до Дня молоді та Дня Конституції. Також Світлана Михайлівна запропонувала продовжити започатковану в минулому році традицію проводити до Дня молоді патріотичний велопробіг та докласти максимум зусиль, щоб якомога більше молоді взяли участь у вищезазначеному заході.

Про можливість та умови для отримання молодими людьми довгострокового пільгового кредиту  на придбання та будівництво житла розповіла начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та туризму райдержадміністрації Оксана Тарасюк. Оксана Миколаївна детально розповіла, за яких умов Миколаївське регіональне управління Державної фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництві» та спеціалізована кредитно-фінансова господарська організація «Миколаївський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» надає кредити, хто має право на кредит, кому під час набору кандидатів у позичальники надається перевага, та про обов’язкове їх перебування на квартирному обліку. Дмитро Дмитрович звернув увагу на те, що ця послуга дійсно дієва і відкриває неабиякі перспективи для молоді. Завідувач сектора  у справах молоді та спорту райдержадміністрації Світлана Мержієвська запропонувала присутнім довести вищезазначену інформацію до відома зацікавлених осіб.

За інформацією райдержадміністрації.

 

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь