Вибір професії – важливий крок у доросле життя

Це також відповідальність перед суспільством, батьками та перед собою, обрати свій шлях і ним йти.

Звичайно, нікому не дано з абсолютною точністю визначити своє майбутнє, але все ж кожному під силу намітити власний шлях.

Саме для того, щоб школярі змогли більш детально ознайомитись з світом професій був присвячений профорієнтаційний захід «День відкритих дверей навчального закладу».

27 квітня 2018 року учні Великомечетнянської, Секретарської та Багачівської ЗОШ відвідали Миколаївську філію Київського Національного університету культури та мистецтв.

Захід був організований як захоплююча подорож  кафедрами факультетів туризму, готельно-ресторанної справи, культурології, інформаційної, бібліотечної та архівної справи, дизайну, творчими майстернямта аудиторіями університету.и

Викладачі та студенти навчального закладу з артистизмом, весело та енергійно презентували свої професії: менеджер міжнародного туризму, документознавець, дизайнер одягу та аксесуарів, зачісок та стилю, графіки та реклами, інтер’єру та 3D моделювання, перспективи працевлаштування в майбутньому.

З особливою гордістю розповідали про успішних випускників, які змогли реалізуватись в обраній професій, стали професіоналами, справжніми майстрами своєї справи.

Працівники приймальної комісії надали школярам консультації щодо процедури вступу до навчального закладу, ознайомили з термінами подачі документів, роздали рекламно-буклетну продукцію університету.

Підводячи підсумки заходу, провідний фахівець Кривоозерського районного центру зайнятості Черненко Ольга, яка брала участь в екскурсії, зазначила:

– Вкрай важливо, що людина повинна займатися тим, до чого має хист і здібності. Таку працю вона виконуватиме залюбки й найкраще. Це принесе користь і людині, і всьому суспільству!.

 

Опубліковано у Новини, Районний центр зайнятості інформує. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь