Олексій Савченко ініціював створення в області Школи депутатів

Голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко ініціював створення в області Школи депутатів всіх рівнів. Про це вінрозповів на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

За словами очільника області, така ініціатива виникла після брифінгу у Верховній Раді, коли Олексій Савченко вкотре наголосив на необхідності перевиборів Миколаївського міського голови та депутатів Миколаївської міської ради.

«До мене особисто, а також на мою Гарячу лінію почали звертатися небайдужі громадяни. Серед них були бажаючі змінити систему на краще та стати депутатами. Тому зараз я ініціюю створення Школи депутатів всіх рівнів. В ній учасники отримають необхідні знання для того, щоб стати гідним представником громади. Адже попереду – не тільки вибори в Миколаєві, але й вибори в об’єднаних територіальних громадах Миколаївської області», – повідомив Олексій Савченко.

Більш детальна інформація про роботу Школи депутатів з`явиться найближчим часом.

Нагадаємо, що 9 лютого Олексій Савченко звернувся до Верховної Ради з проханням призначити вибори Миколаївського міського голови та припинити повноваження депутатів міської ради.

press@mk.gov.ua

 

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь